Image1 Image2 Image3
  • Hits: 16099

  • Hits: 8313

  • Hits: 22168

  • Hits: 43026

  • Hits: 48166

  • Hits: 1841

12-07-12: Aanrijding vd Hoevellstraat

Vrouw en dochters licht gewond bij aanrijding

Nieuwleusen – Een 39-jarige vrouw uit Nieuwleusen en haar twee dochters (7 en 5 jaar oud) zijn donderdagmiddag 12 juli licht gewond geraakt bij een ongeval op de Burgemeester van Hoevellstraat. De vrouw fietste met haar twee dochters in kinderzitjes in de richting van het Zandspeur. Toen ze een langs de rechterkant geparkeerde bestelbus moest passeren stuurde ze vrij plotseling naar links. Daar reed net een 31-jarige man uit Apeldoorn. Hij kon een aanrijding niet meer voorkomen. De vrouw kwam door de aanrijding met haar fiets te vallen. Zij en haar dochters zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw had alleen enkele pijnlijke plekken. Beide dochters hadden een buil op het hoofd en de oudste dochter bleek een lichte hersenschudding te hebben.

 

26-06-12: Verkeerscontrole

Verkeerscontroles

Dalfsen/Ommen - Op dinsdag 26 juni zijn er binnen het werkgebied van het team Dalfsen/Ommen meerdere verkeerscontroles uitgevoerd.

Aan het eind van de ochtend werd er in Nieuwleusen gecontroleerd. Daar werden vier bonnen uitgereikt voor het niet dragen van de autogordel.

 

 

05-06-12: Kat in brand gestoken

Op dinsdag 5 juni rond 15.45 uur kreeg de politie een melding dat bij een hangplek aan de Parklaan iets in brand was gestoken. Bij de komst van de agenten troffen zij een dode, verbrande kat aan. Het is niet duidelijk of het diertje al overleden was voordat het in brand was gestoken. Het dier was lichtbruin van kleur en droeg een vlooienbandje met belletje. De politie is een onderzoek gestart naar dit incident. Zij komt graag in contact met eventuele getuigen en met de eigenaar van de kat. Hiervoor kan gebeld worden met het team Dalfsen/Ommen via telefoonnummer 0900 – 8844. Een anonieme melding kan gedaan worden bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

 

18-05-12: Onderzoek kindermishandeling

Politie bevestigt onderzoek naar mogelijke kindermishandeling

Nieuwleusen – Politie IJsselland bevestigt dat er onderzoek wordt gedaan naar aanleiding van een algemene globale aangifte van mogelijke kindermishandeling in een instelling in Nieuwleusen in de periode jaren 1980 – 2010. De aangifte werd vorige week gedaan door een moeder van een van de kinderen. Daarnaast zijn nog twee meldingen bij de politie bekend. De inhoud van deze eerste aangifte en meldingen wordt momenteel uitgewerkt en in overleg met het Openbaar Ministerie op de strafrechtelijke inhoud ervan onderzocht. Daarin wordt o.a. nagegaan in hoeverre er sprake is van mogelijk strafrechtelijk te vervolgen misdrijven. Over de inhoud van de aangifte en meldingen wordt uit onderzoeksbelang geen informatie verstrekt.

 

02-05-12: Jongens aangehouden

Twee jongens aangehouden voor wegnemen camera

Nieuwleusen – Op zondagavond 25 maart werd aan de Koningin Julianalaan een (beveiligings)camera weggenomen. Deze camera hing in een lantaarn. Naar aanleiding van de beelden van de camera zijn op dinsdag 17 april twee verdachten (een 19-jarige en een 20-jarige man, beiden uit Nieuwleusen) buiten heterdaad aangehouden. De verdachten zijn gehoord en vervolgens weer in vrijheid gesteld. De gemeente zal de kosten van de camera gaan verhalen.

 

01-05-12: Wielrenner gewond

Wielrenner gewond

Rouveen – Een 57-jarige wielrenner uit Nieuwleusen raakte op dinsdagavond 1 mei gewond bij een valpartij op het Groensland. De man maakte deel uit van een groep wielrenners. Twee van deze renners, waaronder het slachtoffer, kwamen met elkaar in aanraking en kwamen hierdoor ten val. De man werd met een hoofdwond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

 

15-04-12: Motorrijder gewond

Motorrijder gewond bij éénzijdig ongeval op het Westeinde, zondag 15 april 2012.

 

12-04-12: Aanhouding drugsbezit

Automobilist aangehouden voor drugsbezit

Nieuwleusen – Op de N377 in Nieuwleusen is in de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 april een automobilist (22) uit Harderwijk aangehouden. Bij de alcoholtest werd een sterke wietlucht geroken door de agenten. De auto werd doorzocht en er werd meer dan een gebruikershoeveelheid wiet aangetroffen. Ook werd een rugtas met daarin een boksbeugel in de kofferbak gevonden. De verdachte is aangehouden en na verhoor weer op vrije voeten gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

08-04-12: Vechtpartij Nieuwleusen

Vechtpartij met gewonden

Nieuwleusen – Op zondag 8 april rond 23.53 uur heeft er een vechtpartij plaatsgevonden nabij de Burg.Backxlaan alwaar een eetgelegenheid is gevestigd. Buiten stonden op straat ongeveer een groep van 15 personen die moeilijkheden hadden met elkaar. De moeilijkheden waren ontstaan, doordat er mensen door de eigenaar van de eetgelegenheid waren geweigerd. Over en weer zijn er klappen uitgedeeld. Hierbij zijn verwondingen ontstaan. Een 37- jarige inwoner uit Emmen werd als verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is ingesloten en krijgt een proces-verbaal .

 


Pagina 2 van 7
Banner
Banner

Copyright © Nieuwleusenonline.nl  Alle rechten voorbehouden 2011-2012 | Realisatie Webfra BV