Image1 Image2 Image3
  • Hits: 16099

  • Hits: 8313

  • Hits: 22168

  • Hits: 43026

  • Hits: 48166

  • Hits: 1841

28-10-11: Mishandeling

Aanhouding voor mishandeling

Nieuwleusen – Een bezoeker van een feest aan het Westeinde heeft aangifte gedaan van mishandeling. De 20-jarige man uit Genemuiden verklaarde te zijn geslagen door een 23-jarige Zwollenaar. De verdachte is overgedragen aan de politie en er is een onderzoek ingesteld.

 

29-10-11: Aanhouding

Een 23-jarige man uit Koekange is in de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 oktober aangehouden op verdenking van het dealen van drugs. Beveiligers van een feest aan het Westeinde kregen te horen dat de man pillen had aangeboden aan één van de bezoekers. De verdachte is aangehouden en overgedragen aan de politie. Er is een onderzoek ingesteld.

 

28-10-11: Vermoedelijk drugsbezit

Aanhoudingen

Nieuwleusen – Een beveiliger heeft vrijdagavond 28 oktober tijdens een feest aan het Westeinde een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van drugsbezit. Er werd bij de man een zakje met vermoedelijk harddrugs aangetroffen. De man is overgebracht naar het politiebureau en er is een onderzoek ingesteld.

 

29-10-11: Aanhouding na belediging

Aanhouding voor belediging

Nieuwleusen – Agenten hebben in de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 oktober een 20-jarige man uit Diepenheim aangehouden voor belediging. De man was bij een feest aan het Westeinde en begon agenten uit te schelden toen zij voorbij liepen. Ook tijdens de aanhouding schold de man hen uit. Er is proces-verbaal opgemaakt.

 

26-10-11: Ongeval Meentjesweg

Auto in sloot

Dalfsen – Op woensdagmorgen 26 oktober, heeft er een eenzijdig ongeval plaats gevonden op de Meentjesweg. Een 46-jarige automobilist reed met zijn auto over de Meentjesweg, toen er plotseling, naar zijn zeggen, iets voor zijn auto lang schoot. Hij reageerde hierop door naar rechts te sturen, waardoor hij met de rechter wielen in de berm kwam. Hij kon dit niet meer corrigeren en raakte met de rechter zijkant van zijn auto een aantal bomen. De auto werd hierdoor onbestuurbaar, schoot vervolgens naar links om daar in een sloot tot stilstand te komen. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor, maar de auto is vermoedelijk total loss. Het kenteken werd dan ook ingevorderd

 

20-10-11: Ongeval Rollecate

Automobilist gewond bij aanrijding met tractor

Nieuwleusen – Een 30-jarige automobilist uit Nieuwleusen raakte op donderdagavond 20 oktober gewond bij een aanrijding met een tractor op de Rollecate. De man raakte door nog onduidelijke oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en botste frontaal op de tegemoetkomende tractor, bestuurd door een 24-jarige inwoner van Rouveen. De man uit Nieuwleusen werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd. De politie stelt een nader onderzoek naar het ongeval in.

 

17-10-11: Ongeval auto-tractor

Automobilist onder invloed gewond bij aanrijding

Dalfsen – Een 27-jarige inwoner van Dalfsen werd op maandagavond 17 oktober aangehouden op de Hessenweg. De man was met zijn auto betrokken bij een aanrijding met een tractor, bestuurd door een 21-jarige plaatsgenoot. De automobilist raakte bij de aanrijding gewond en ging er lopend vandoor. Hij werd door medewerkers van de politie in de buurt aangetroffen. De man bleek onder invloed van alcohol te verkeren en blies bij de ademanalyse 625 ug/l. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd. Daarnaast kreeg de man een proces-verbaal en een rijverbod van zeven uur opgelegd.

 

16-10-11: Mannen aangehouden

Twee mannen aangehouden voor belediging

Nieuwleusen – In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 oktober kreeg de politie een melding dat bij een horecagelegenheid aan de Den Hulst vernielingen waren gepleegd door een groep jongeren die weigerden te vertrekken. De politie vorderde de groep om te vertrekken maar twee jongemannen van 17 en 18 jaar vond het nodig om beledigende teksten in de richting van de politie te uitten. Beiden werden aangehouden.

 

13-10-11: Ernstig ongeval Den-Hulst

Gewond bij een verkeersongeval

Nieuwleusen – Een 46-jarige fietser uit Nieuwleusen is woensdagmiddag 12 oktober gewond geraakt bij een verkeersongeval op Den Hulst. Hij werd met hoofd- en rugletsel en buiten bewustzijn -per ambulance- naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer werd vanachter aangereden door een plotseling naar rechts uitwijkende personenauto, bestuurd door een 46-jarige man uit Balkbrug. De fietser reed op de fietsstrook richting Balkbrug. Naar het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

 

 

 


Pagina 3 van 7
Banner
Banner

Copyright © Nieuwleusenonline.nl  Alle rechten voorbehouden 2011-2012 | Realisatie Webfra BV