Image1 Image2 Image3
  • Hits: 16099

  • Hits: 8313

  • Hits: 22168

  • Hits: 43026

  • Hits: 48166

  • Hits: 1841

09-04-11: Rijden onder invloed

Rijden onder invloed zonder rijbewijs

Zwolle – In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 april werd aan de Kranenburgweg een 20-jarige man uit Nieuwleusen in zijn auto staande gehouden voor een alcoholcontrole. Bij de ademanalyse op het bureau blies hij 555 ug/l. Ook bleek hij niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Proces-verbaal voor rijden onder invloed en rijden zonder rijbewijs werd tegen hem opgemaakt.

 

06-04-11: Verkeerscontrole

Bekeurd bij verkeerscontroles

Dalfsen – Bij verkeerscontroles in de ochtendspits zijn woensdagmorgen 6 april op de Broekhuizen en de Burgemeester Backxlaan (Nieuwleusen) 17 bekeuringen uitgeschreven. Dat was  voor.: te hoge constructiesnelheid brom- en snorfietsen (7x), overschrijden snelheid bromfietsen – 72 ipv 45 km/u.- (2x) , autogordel niet gedragen (7x).

 

06-04-11: Gewond na aanrijding

Gewond bij aanrijding

Nieuwleusen – Woensdagmorgen 6 april is een 89-jarige fietsster uit Nieuwleusen gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Zandspeur / Haersholtestraat. Zij raakte licht gewond aan haar hoofd en been.. De toedracht: Een 40-jarige autobestuurster uit Nieuwleusen reed vanaf het Zandspeur de Haersoltestraat in. Om dat moment rijdt het slachtoffer met haar fiets vanaf de stoep de kruising op en botste tegen de auto. Naar het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

 

03-04-11: Auto te water

Auto te water na aanrijding

Nieuwleusen – Op de Westerveen vond op zondagmiddag 3 april een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bestelauto. De personenauto, bestuurd door een 36-jarige inwoner van Almelo, merkte de van rechts naderende bestelauto, bestuurd door een 22-jarige inwoner van Dalfsen, te laat op en kon deze niet meer ontwijken. De personenauto raakte hierdoor te water. Alle inzittenden van de personenauto, naast de bestuurder zijn 39-jarige partner en twee kinderen van vijf en zes jaar, konden het voertuig met licht letsel verlaten. De moeder en zesjarige zoon werden per ambulance ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

 

01-04-11: Gewond na ongeval

Aanrijding op kruising

Hasselt – Bij een aanrijding op de kruising Vaartweg/Henderik van Viandenstraat raakte vrijdagochtend 1 april een 58-jarige bestuurder uit Nieuwleusen gewond. Een 51-jarige bestuurder van een bedrijfsbus uit Hasselt wilde de Vaartweg oversteken richting Burgemeester Malcorpslaan. Hij zag daarbij de voor hem van rechts komende Nieuwleusenaar over het hoofd. De bestuurder uit Hasselt werd ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. De man uit Nieuwleusen werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Door de aanrijding is de kruising geruime tijd afgesloten geweest. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van Politie IJsselland heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval.

 

22-02-11: Man aangehouden

Man aangehouden voor niet voldoen aan bevel/vordering

Nieuwleusen – Aan de Den Hulst werd dinsdagmiddag 22 februari een 42-jarige man uit Lutten aangehouden voor het niet voldoen aan bevel of vordering. De man was in conflict met een kennis en de twee kwamen er niet uit. Daarop werd de politie ingeschakeld. Die probeerde te bemiddelen, maar al snel bleek dat de heren er niet uit zouden komen. Daarop gaf de bewoner van het pand aan dat de man uit Lutten weg moest gaan. Dat weigerde hij echter, ook nadat de politie hem meerdere malen had gevorderd te vertrekken. Daarop werd de man aangehouden. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

 

16-02-11: Aanrijding met letsel

Aanrijding met letsel

Dalfsen – Een 62-jarige vrouw uit Dalfsen is woensdagmiddag 16 februari gewond geraakt tijdens een aanrijding op de Molendijk. De vrouw wilde met haar fiets de straat oversteken en werd daarbij vermoedelijk over het hoofd gezien door een 59-jarige man uit Nieuwleusen die vanuit het Franse pad de Molendijk opreed. De vrouw raakte gewond aan haar been en hoofd. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

14-02-11: Ongeval scooter

Gewond bij aanrijding

Nieuwleusen – Bij een verkeersongeval op het Westeinde raakte maandagmiddag 14 februari een 16-jarige bromfietser uit Nieuwleusen gewond. Hij werd met o.a. beenletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Toedracht: Een 17-jarige tractorbestuurder uit Staphorst reed weg vanuit de berm van het Westeinde en zag het slachtoffer, dat vanuit de richting Zwolle over het fietspad reed, niet aankomen. Naar het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

 

02-10-11: Motorrijder te hard

Motorrijder onder invloed rijdt te hard

Dalfsen – Een 44-jarige motorrijder uit Dalfsen werd op zondagavond 2 oktober aangehouden op de Welsummerweg. De man werd staande gehouden voor een snelheidsovertreding. Zijn snelheid werd vastgesteld op 49 km te hard (gecorrigeerd). Bij de ademanalyse blies de man 430 ug/l. Dit leverde hem, naast de twee processen-verbaal een rijverbod van vier uur op.

 


Pagina 4 van 7
Banner
Banner

Copyright © Nieuwleusenonline.nl  Alle rechten voorbehouden 2011-2012 | Realisatie Webfra BV