Image1 Image2 Image3
  • Hits: 16099

  • Hits: 8313

  • Hits: 22168

  • Hits: 43026

  • Hits: 48166

  • Hits: 1841

08-01-11: Alcohol zonder rijbewijs

Zonder rijbewijs en met alcohol

Nieuwleusen - Op de Pr. Bernhardlaan is in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 januari een 17-jarige jongen uit Nieuwleusen aangehouden. De jongen zat achter het stuur van een auto en bleek te hebben gedronken. Bij controle bleek dat hij pas 17 was en dus niet in het bezit van een rijbewijs. Er is proces-verbaal opgemaakt.

 

01-01-11: Nieuwjaarsfeest sporthal

Mannen aangehouden voor bedreiging

Nieuwleusen – Een 28-jarige inwoner van Nieuwleusen werd op zaterdagochtend 1 januari aangehouden in een sporthal aan de Koningin Julianalaan. De man wordt er van verdacht een portier van de sporthal te hebben bedreigd. Deze deed hiervan aangifte. Ook twee mannen van 17 en 23 uit Dalfsen en Balkbrug werden bij de sporthal aangehouden. Zij weigerden te vertrekken nadat het nieuwjaarsfeest was afgelopen. De verdachten werden allen ingesloten op het bureau. Daar werd proces-verbaal tegen hen opgemaakt.

 

01-01-11: Autobrand Rollecate

Auto uitgebrand

Nieuwleusen – Op de Rollecate is op zaterdagochtend 1 januari een personenauto uitgebrand. Vermoedelijk is de auto in brand gestoken. De politie stelt een nader onderzoek naar de brand in.

 

31-12-10: Rijbewijs ingevorderd

Rijbewijs ingevorderd

Nieuwleusen – Vrijdag 31 december net na middernacht werd een 26-jarige bestuurder uit Nieuwleusen op de Koningin Julianalaan betrapt op het rijden onder invloed. Bij de ademanalyse op het bureau scoorde de man 935 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij krijgt een proces-verbaal.

 

27-12-10: Gewond na ongeval

Gewond bij aanrijding

Punthorst – Maandagavond 27 december raakte een 22-jarige automobiliste uit Nieuwleusen gewond bij een verkeersongeval op de Evenboersweg. Zij werd met onder andere letsel aan haar nek en rug per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Door de gladheid raakte zij van de weg en botste tegen een boom. Naar het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

 

07-12-10: Gewond na ongeval

Gewond bij eenzijdig verkeersongeval

Nieuwleusen – Een 36-jarige autobestuurster uit Ommen is dinsdagmorgenvroeg 7 december gewond geraakt bij een verkeersongeval op Den Hulst. Ze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw, die vanuit de richting Balkbrug kwam, botste op de middenberm tegen een boom. Ze was in de veronderstelling dat ze al linksaf kon slaan, de Burgemeester Backxlaan op. Naar het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

 

03-12-10: Onder invloed

Automobilist onder invloed

Dalfsen – Op de Wilhelminastraat werd op vrijdagavond 3 december een 29-jarige automobilist uit Nieuwleusen aangehouden voor rijden onder invloed. De man blies bij de ademanalyse 390 ug/l. Dit leverde hem een proces-verbaal en een rijverbod van drie uur op.

 

01-12-10: Bromfietser gewond

Bromfietser gewond bij aanrijding

Staphorst – Op woensdagochtend 1 december is op de kruising Wethouder Klompstraat met de Wethouder Ohmannstraat een 17-jarige bromfietser uit Nieuwleusen gewond geraakt bij een aanrijding. Een 50-jarige autobestuurder uit Rouveenreed richting de Van Andelweg en wilde op de kruising met de Wethouder Ohmannstraat linksaf slaan, hierbij liet hij enkele tegemoetkomende auto’s voorgaan. Echter de bromfietser zag hij over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond tussen hem en de bromfietser. De bromfietser is met onder andere een hersenschudding en kneuzingen met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

 

25-11-10: Ongeval letsel

Ongeval met letsel

Nieuwleusen – Een 14-jarige jongen is donderdagmiddag 25 november gewond geraakt nadat hij tegen een auto was aangereden. De jongen reed vanaf een oprit de Burg van Haersoltestraat op en kon niet meer remmen voor een auto. Hij reed tegen de zijkant op en kwam te vallen. Hij is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

 


Pagina 5 van 7
Banner
Banner

Copyright © Nieuwleusenonline.nl  Alle rechten voorbehouden 2011-2012 | Realisatie Webfra BV