Image1 Image2 Image3
 • Hits: 16099

 • Hits: 8313

 • Hits: 22168

 • Hits: 43026

 • Hits: 48166

 • Hits: 1841

28-05-10: Rijden onder invloed

Rijden onder invloed

Nieuwleusen – Tijdens een alcoholcontrole in de nacht van donderdag 27 op vrijdag 28 mei werd aan de Prinses Beatrixlaan een 34-jarige man uit Nieuwleusen staande gehouden voor een alcoholcontrole. Bij de blaasproef op straat blies hij een A. Bij de ademanalyse op het bureau blies hij 325 ug/l. De man kreeg een rijverbod van twee uur en proces-verbaal voor rijden onder invloed werd tegen hem opgemaakt.

 

 

06-05-10: Drie gewonden na ongeval

Drie gewonden bij ongeval

Nieuwleusen – Drie personen zijn donderdag 6 mei rond 13.40 uur gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op het Westeinde. Een 62-jarige man uit Nieuwleusen bestuurde een auto met daarin zijn echtgenote en twee kleinkinderen. De man reed over het Westeinde in de richting van Zwolle toen hij onwel werd. De auto kwam daardoor op de andere weghelft terecht en reed de bermsloot in. Door twee getuigen van het ongeluk werd eerste hulp verleend. De bestuurder werd met pijn op de borst overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn 63-jarige echtgenote liep letsel aan haar buik en arm op en de 9-jarige kleinzoon uit Beuningen eveneens buikletsel. Ook zij werden overgebracht naar het ziekenhuis. De 6-jarige kleindochter uit Beuningen liep alleen een pijnlijke vinger op en werd door familie opgevangen

 

04-05-10: Ongeval Korenweg

Automobilist gewond na aanrijding

Nieuwleusen - Op de Staphorsterweg is dinsdagochtend 4 mei een 72-jarige automobilist uit Nieuwleusen gewond geraakt bij een aanrijding. De man reed over de Staphorsterweg richting Nieuwleusen. Op de kruising met de Korenweg kwam – voor hem van links – een 50-jarige automobilist uit Nieuwleusen aanrijden. Deze man verleende geen voorrang aan het slachtoffer, waardoor een aanrijding het gevolg was. De 50-jarige man belandde met zijn auto in de sloot en de 72-jarige man kwam met zijn auto op de kop in een tuin terecht. Laatstgenoemde is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Tegen de 50-jarige bestuurder is proces-verbaal opgemaakt.

 

19-04-10: Racefietser gewond

Racefietser en bromfietser gewond bij frontale aanrijding

Dalfsen – Bij een frontale aanrijding op de Vechtdijk zijn op zondagmiddag 18 april een 18-jarige bromfietser uit Groningen en een 61-jarige racefietser uit Nieuwleusen gewond geraakt. De 18-jarige bromfietser reed samen met 18-jarige bromfietser uit Hasselt met hoge snelheid over de dijk toen zij een voor hen rijdende groep fietsers in wilden halen. Tegelijkertijd passeerde een groep racefietsers vanuit tegenovergestelde richting. De Hasselter bromfietser reed hierbij voorop en raakte de 61-jarige, tegemoetkomende racefietser. Deze raakte hierdoor uit balans en botste frontaal tegen de Groningse bromfietser. Beide werden vermoedelijk met gebroken sleutelbenen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bromfiets van de man uit Hasselt werd na het ongeval op de rollenbank geplaatst. Deze bleek een te hoog vermogen te hebben en haalde snelheden van 70 km per uur (gecorrigeerd). De andere bromfiets was te beschadigd om een meting te kunnen verrichten.

 

11-04-10: Inbraak Den-Hulst

Bedrijfsinbraak

Nieuwleusen - Bij een bedrijf aan de Den Hulst is zondag 11 april tussen 17.00 en 02.45 uur ingebroken. Onbekenden verschaften zich toegang tot het terrein door een hek te vernielen. Er is een nog onbekende hoeveelheid koper weggenomen. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld.

 

09-04-10: Ongeval Meeleweg

Aanrijding fietser en auto

Nieuwleusen – Op vrijdagmiddag 9 april vond aan de Meeleweg een aanrijding tussen een fietser en een auto plaats. Een 13-jarig meisje uit Punthorst kwam vanaf de rotonde in ging in de richting van de N377. Het meisje wilde linksaf slaan een oprit op terwijl een auto haar op dat moment wil inhalen. De automobilist, een 37-jarige man uit Nieuwleusen, probeerde haar nog te ontwijken maar dit lukte niet. Het meisje werd door een ambulance naar een ziekenhuis in Zwolle gebracht.

 

26-03-10: Automobilist aangehouden

Rijden onder invloed zonder geldig rijbewijs

Nieuwleusen – Een 56-jarige inwoner van Nieuwleusen is vrijdagavond 26 maart aangehouden op de Dommelerdijk voor rijden onder invloed. De man blies 935 ug/l. Daarnaast bleek hij niet te beschikken over een geldig rijbewijs. De auto is in beslag genomen en de man kreeg een rijverbod van 13 uur. Daarnaast is proces-verbaal opgemaakt.

 

24-03-10: Verkeerscontrole

Nieuwleusen e.o. – Woensdagmorgen 24 maart is in Nieuwleusen, Dalfsen, Ommen en Beerzerveld een verkeerscontrole gehouden. Daarbij werd in totaal 30 keer bekeurd. Er werd geschreven voor de volgende feiten: 

 • Niet dragen gordel (17)
 • Niet handsfree bellen (4)
 • Te hoge constructiesnelheid (3)
 • Geen rem (1)
 • Ondeugdelijke schokbreker (1)
 • Gladde banden (1)
 • Negeren overweglichten (spoorbomen) (1)
 • Negeren rood licht (1)
 • Kentekenplaat motor (tonen) (1)

 

 

14-03-10: Nieuwleusenaar mishandeld

Man mishandeld met bierfles

Dalfsen – Aan de Nieuwekreuleweg werd in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 maart een 20-jarige man uit Nieuwleusen mishandeld. De man had tijdens en feestje onenigheid gehad met een andere man en werd vervolgens volgens eigen zeggen door een andere man met een bierfles op het oog geslagen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

 


Pagina 6 van 7
Banner
Banner

Copyright © Nieuwleusenonline.nl  Alle rechten voorbehouden 2011-2012 | Realisatie Webfra BV