Image1 Image2 Image3
  • Hits: 16099

  • Hits: 8313

  • Hits: 22168

  • Hits: 43026

  • Hits: 48166

  • Hits: 1841

13-09-09: Man onder invloed

Man onder invloed

Ommen – Een 40-jarige man uit Nieuwleusen werd zondagavond 13 september op de Stouweweg aangehouden voor rijden onder invloed. Zijn ademanalyse gaf een resultaat van 395 ug/l. Dit leverde hem een rijverbod van vijf uur en een proces-verbaal op.

 

 

08-09-09: Racefietser gewond

Racefietser gewond bij aanrijding

Punthorst–Dinsdagavond 8 september raakte op het fietspad langs de Vijverweg een racefietser (personalia onbekend) gewond bij een aanrijding. Een 33-jarige automobilist uit Nieuwleusen kwam het bos uitgereden en stak het kruisende fietspad over. Daar fietste op dat moment de racefietser. De automobilist merkte de man te laat op en raakte de racefietser in de flank. De man werd met vermoedelijk een hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis.

 

 

24-08-09: Meisje gewond na ongeval

Getuigenoproep aanrijding

Dalfsen – Op de Schaapskooiweg zijn maandagmiddag 24 augustus rond 16.15 uur twee fietsers gewond geraakt nadat één van de fietsers, een 16-jarige jongen uit Lemelerveld, werd geraakt door een auto die twee andere fietsers inhaalde. De jongen raakte daardoor uit balans en viel samen met een 15-jarige meisje uit Nieuwleusen. De bestuurder van de auto is doorgereden richting de N348. Het gaat om een grijze auto met vierkante koplampen. De politie roept de bestuurder en getuigen, vooral de twee fietsers die werden ingehaald door de auto, op om zich te melden bij het team Ommen/Dalfsen via 0900-8844.

 

 

23-08-09: Ongeval Den-Hulst

Bromfietser breekt been bij aanrijding

Nieuwleusen – Een 17-jarige bromfietser uit Punthorst is op zondagmiddag 23 augustus gewond geraakt bij een aanrijding op Den Hulst. De bromfietser wilde samen met een 17-jarige bromfietser uit Vinkenbuurt, een voor hem rijdende brommobiel, bestuurd door een 16-jarige inwoner van Nieuwleusen, inhalen. Deze sloeg op het moment dat de bromfietsers hem inhaalden linksaf een oprit in. De jongen werd per ambulance, met een gebroken been naar het ziekenhuis vervoerd.

 

 

21-08-09: Bankpasje gestolen

Diefstal bankpasje

Nieuwleusen –  Een 49-jarige inwoonster van Nieuwleusen deed aangifte van diefstal van haar bankpas. Het slachtoffer had op 20 augustus rond 15.20 uur voor een paar jongens geld gewisseld in een zaak aan de Westeinde. Op de een of andere wijze wist men haar bankpas uit de portemonnee te krijgen. Op het moment van vermissing waren de jongens reeds verdwenen. De rekening werd onmiddellijk geblokkeerd. Daar bleek dat er ook al geprobeerd was geld van de rekening van het slachtoffer te pinnen.

 

 

08-08-09: Geslagen na verkeersconflict

Scooterbestuuder geslagen na verkeersconflict

Nieuwleusen – Op zaterdagmiddag 8 augustus vond aan de Zwartewaterland een mishandeling plaats van een 49-jarige man uit Nieuwleusen. De man reed op zijn scooter door Nieuwleusen en kreeg door een verkeerssituatie een conflict met een automobilist. De automobilist (reed vermoedelijk in een Ford stationcar) volgde de man door Nieuwleusen en toen de Nieuwleusenaar moest stoppen en een gesprek voerde met een vrouw in een personenauto, kwam de automobilist uit de auto en zou vervolgens de 49-jarige man uit Nieuwleusen meerdere malen tegen de helm hebben geslagen. Door de klappen viel de man van zijn scooter. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval en in het bijzonder naar de vrouw in de blauwe auto die een gesprek met de 49-jarige man uit  Nieuwleusen voerde

 

05-08-09: Vrouw gewond Westeinde

Fietsster gewond bij ongeval

Nieuwleusen – Op woensdagavond 5 augustus raakte een 61-jarige fietsster uit Dedemsvaart gewond bij een aanrijding op het Westeinde. Een 21-jarige automobilist uit Nieuwleusen zag de vrouw over het hoofd bij het achteruit rijden. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Naar het ongeval wordt een ander onderzoek ingesteld.

 

 

03-08-09: Man agressief na ongeval

Man rijdt met auto tegen boom en is agressief

Nieuwleusen – Op maandagavond 3 augustus kreeg de politie een melding van een auto tegen een boom aan de Goudenregenstraat. De bestuurder, een 35-jarige man uit Nieuwleusen, was door brandweer- en ambulancepersoneel uit de auto gehaald en gedroeg zich erg agressief. De man was vermoedelijk onder invloed van drank en werd aangehouden. Omdat de man zo agressief was werd hij op verzoek van het ambulancepersoneel geboeid en vervolgens gestabiliseerd en voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd een bloedproef van hem afgenomen. Na behandeling kon hij het ziekenhuis verlaten waarna hij overgebracht werd naar het bureau en werd ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. (bron: Politie IJsselland)

 

 

17-06-09: Verkeerscontrole

Verkeerscontrole

Dalfsen – Het team Verkeer van Politie IJsselland heeft dinsdagmorgen 16 juni in samenwerking met het team Ommen/Dalfsen op verschillende plekken in Dalfsen een verkeerscontrole gehouden. In totaal werden 31 bekeuringen uitgeschreven. Het ging vooral om het rijden zonder gordel, bellen tijdens het rijden en een te hoge constructiesnelheid bij brommers. Daarnaast kreeg een 34-jarige Fransman een boete omdat hij 30 km/u te hard reed op de Tolhuisweg. Er is proces-verbaal opgemaakt.

 

 


Pagina 7 van 7
Banner
Banner

Copyright © Nieuwleusenonline.nl  Alle rechten voorbehouden 2011-2012 | Realisatie Webfra BV